شنبه، 25 ارديبهشت 1395

پرسش :

بانک مبلغ ۵ میلیون تومان وام می‌دهد و در اقساط ۲۰ ساله پس می‌گیرد ولی همان طور که مستحضر هستید بیشتر می‌‎گیرد با بهره شانزده درصد (%۱۶) به عبارت دیگر بنده پنج میلیون وام می‌گیرم ولی باید حدوداً (۱۰) ده میلیون در مدت بیست سال به بانک پس بدهم. آیا حضرت عالی این اجازه را می‌دهید که بنده این وام را بگیرم.

پاسخ :
اگر بانک دولتی یا مشترک است مجاز است و مجازید پول را به عنوان مجهول المالک از آنها بگیرید و آن را قرض از سوی معظم‌له به حساب بیاورید و با پرداخت این قرض به همان بانک ذمّه شما فارغ می‌شود.

منبع: sistani.org