شنبه، 25 ارديبهشت 1395

پرسش :

من در آمریکا مشغول به تحصیل هستم. می‌خواستم در مورد زکات فطریه بپرسم که به چه صورت و چه مقدار باید بپردازم. آیا می‌توانم این مبلغ را نگه‌دارم و وقتی برگشتم به ایران به افراد نیازمند بدهم؟

پاسخ :
می‌توانید به افراد در ایران وکالت دهید که از طرف شما از اموال خودتان زکات فطره را پرداخت کنند و اگر در ایران پول نداشته باشید می‌توانید از آنها بخواهید که به شما قرض دهند سپس آن را به عنوان زکات فطره با وکالت از طرف شما به فقیر بدهد. و مقدار آن ۳ کیلو گندم یا برنج یا قیمت آن است.

منبع: sistani.org