يکشنبه، 26 ارديبهشت 1395

پرسش :

علامت‌های جدید حدود منی نشان می‌دهند که انتهای منی کنار جمره کبرا قرار دارد، به گونه‌ای که اگر حاجی بخواهد پشت به قبله، جمره را رمی کند و فقط یک ذراع (گز) با آن فاصله داشته باشد، باز خارج از حدود منی قرار می‌گیرد، در این حال وظیفه‌اش چیست؟

پاسخ :
هنگام رمی جمره عقبه، در منی بودن معتبر نیست، لذا مانعی ندارد که حاجی هنگام رمی از طرف رو به رو از آن دور بایستد، بلکه مستحب است که رمی کننده به مقدار ده ذراع یا پانزده ذراع از آن دورتر بایستد.

منبع: sistani.org