سه‌شنبه، 28 ارديبهشت 1395

پرسش :

اگر مکلَّف در ماه ذی حجه عمره مفرده را به جای آورد. سپس به جده مسافرت کرد و پیش از یوم الترویه با نیت حج به مکه بازگشت، آیا عمره‌اش، عمره تمتع به شمار می‌رود و می‌تواند حج تمتع به جای آورد؟

پاسخ :
عمره تمتع نخواهد بود. زیرا یکی از شروطش این است که پس از به جا آوردن عمره مفرده در ماه‌های حج تا یوم الترویه از مکه خارج نشود.

منبع: sistani.org