سه‌شنبه، 28 ارديبهشت 1395

پرسش :

اگر مکلَّف عمره مفرده را به جای آورد سپس قصد حج تمتع کرد، آیا بر او لازم است که جهت مُحرم شدن برای عمره تمتع به یکی از میقات‌ها برود؟

پاسخ :
آری، این کار بر او لازم است و بنابر احتیاط واجب مُحرم شدن در ادنی الحل گرچه در مکه بوده باشد مُجزی نیست. اما در صورتی که عمره مفرده‌اش در ماه‌های حج باشد و او تا یوم الترویه به قصد حج در مکه مانده باشد، عمره‌اش به عمره تمتع مبدل می‌شود و باید حج تمتع را به جای آورد و دیگر محلی برای به جای آوردن عمره تمتع نیست.

منبع: sistani.org