سه‌شنبه، 28 ارديبهشت 1395

پرسش :

باسلام اينجانب به علت كثرت اشتباهات مادی ومعنوی الان دچار مشكلات بسيار زياد درامور دين و دنيا شده ام لطفا دعای خير و روش مجربی برای فرار از مشكلات ارائه فرمایيد.

پاسخ :
مشکلات را باید با حوصله و صبر و استقامت وسعه صدر حل کرد وباید مواظبت کنید مشکلات برشما پیروز نشود که بسیار خطرناک است و پیروزی شما بر مشکلات احتیاج به همّت شما دارد، همّت برای چیزی که گفته شد.

بلی نماز اول وقت و انس با قرآن به شما کمک می کند. و ذکر یونسیه - « لااله الا انت سبحانکَ انّی کنتُ منَ الظّالمین»- برای رفع مشکلات شما خیلی موثر است.

منبع: almazaheri.ir