سه‌شنبه، 28 ارديبهشت 1395

پرسش :

نظر حضرتعالی در مورد بخشنامه اخیر حراست دانشگاه آزاد در مورد مساله حجاب و پوشش چیست؟

پاسخ :
بخشنامه مزبور در تمام محافل مذهبی و اخلاقی با تاسف و انکار روبرو شد؛ بخصوص اینکه در تضاد با وظایف حراست و امر به معروف و نهی از منکر می باشد و این بخش نامه اثر نامطلوبی درباره دانشگاه آزاد اسلامی در اذهان گذاشته است.

منبع: makarem.ir