پنجشنبه، 30 ارديبهشت 1395

پرسش :

اگر، مثلا، در یک منطقه دور افتاده، او امر و نواهى اسلام به طور کامل اجرا نشود، و مسائل رفاهى و حقوق مستضعفان و افراد بى نوا پایمال شود، و هیچ نظم مذهبى وجود نداشته باشد، آیا در چنین جایى مى توان هیئتى تشکیل داد تا ضمن مراعات قواعد و ضوابط، حتّى از مخلّین نظم عمومى جریمه بگیرد، و آن را صرف در امور تنظیم عمومى کند، و در صورت نیاز، متخلّفین را تهدید و با آنها برخورد کند؟

پاسخ :
این گونه امور باید زیر نظر مجتهد جامع الشرایط، یا کسى که از طرف او ماذون است، صورت گیرد.

منبع: makarem.ir