يکشنبه، 2 خرداد 1395

پرسش :

می خواستم بپرسم نظر حضرت عالی درباره ی مولوی چیست؟ آیا واقآ مولوی عارف بود رقص سماعش چه بود؟ این درسته که فقهای شیعه با مولوی مخالف هستند؟

پاسخ :
مولوی شاعر زبردستی بود و مطالب عرفانی در مثنوی او فراوان است ولی عقیده صوفی گری داشت و مسیله سماع و رقص و امثال ذلک ناشی از همین است. و نمی توان به همه گفته های او اعتماد کرد.

منبع: makarem.ir