شنبه، 8 خرداد 1395

پرسش :

با توجه به تعدد فتاوای مراجع معظم تقلید و مشکل شدن کار روحانیون کاروان‌ها در تفهیم مردم ، آیا معظم له اجازه می فرمائید که ماهم به عنوان مسئول شرعی اعمال مردم احتیاط های واجب را بیان نکرده و به جای آنها فتوای مراجع مساوی و یا اعلم را به صورت یک‌دست برای مردم بیان کنیم؟

پاسخ :
سعی کنید اینگونه برنامه ها را به حداقل برسانید ولی در مواردی که لازم است بگویید این کار با نظر آیت الله مکارم شیرازی مطابق می شود.

منبع: makarem.ir