دوشنبه، 10 خرداد 1395

پرسش :

قرآن‌‌هایى در مسجدالحرام وجود دارد که بر روى بعضى از آنها جمله «وقف لله تعالى» نوشته شده، و بر تعدادى نیز این جمله نوشته نشده است. لطفاً در مورد قرآن‌هاى مذکور به دو سؤال زیر پاسخ فرمائید: الف) در بین حجّاج مشهور است که برداشتن قرآن‌هایى که جمله مذکور در آن وجود ندارد، جایز است. آیا این سخن صحیح است؟ ب) گاهى از اوقات مسؤولین مسجدالحرام قرآن‌هایى که جمله مذکور روى آن نوشته شده را به حجّاج هدیه مى کنند. آیا گرفتن چنان قرآن‌هایى جایز است؟

پاسخ :
برداشتن آنها بدون اجازه مسوولین مربوطه جایز نیست، و کسانى که بدون اجازه برداشته اند، باید بازگردانند اما گرفتن قرآن‌هایی که هدیه می دهند اشکالى ندارد.

منبع: makarem.ir