دوشنبه، 10 خرداد 1395

پرسش :

خانمى براى آن که بتواند اعمال حج را انجام دهد، از قرص استفاده کرده است. لیکن در ایّام عادت یا خارج از آن ایّام خون دیده، و نمى داند که جریان خون تا سه روز ادامه پیدا مى کند یا نه؟ یا احتمال مى دهد که تا سه روز ادامه پیدا نکند، در فرض داشتن صفات یا نداشتن صفات حیض، تکلیف او چیست؟

پاسخ :
در فرض مساله به محض مشاهده خون احکام حایض را رعایت مى کند، ولى چنانچه تا سه روز ادامه پیدا نکند، حیض نیست و باید نماز آن چند روز را قضا کند.

منبع: makarem.ir