سه‌شنبه، 11 خرداد 1395

پرسش :

در اقسام حج یکی از اقسام آن حج بذلی هست ، لطفا بفرمایید چه حجی هست ؟

پاسخ :
حج بذلی حجی است که هزینه آن را دیگری پرداخت می کند .
توضیح اینکه : هرگاه کسى مخارج رفتن به مکّه را ندارد، ولى دیگرى مالى به او مى بخشد، یا در اختیار او مى گذارد که با آن حج برود، و مخارج زن و فرزند او را نیز در این مدّت مى پردازد، بر چنین کسى حج واجب است; هر چند بدهکار باشد، و در موقع بازگشت نیز وسیله کافى براى امرار معاش نداشته باشد.

منبع: makarem.ir