سه‌شنبه، 11 خرداد 1395

پرسش :

بر اساس نظر معظم له ، تکلیف اعمال پسر بچه 15 ماهه در عمره مفرده چیست؟

پاسخ :
از طرف او نیت می کنند و لباس احرام به تن او می کنند و لبیک گفته، در طواف‌ها با خود برده و نماز از طرف او می خوانند و او را در سعی همراه خود می برند و به هنگام تقصیر مقداری از موهای او را می چینند ولی اگر اسباب دردسر می شود او را محرم نکنید.

منبع: makarem.ir