دوشنبه، 17 خرداد 1395

پرسش :

حاملگی خارج‌ از رحم‌ زمانی رخ‌ می‌دهد كه‌ تخم‌ لقاح‌ يافته‌ در جایی از مسير حركت‌ خود، غير از رحم‌ مستقر شود به‌ نحوی كه‌ ادامه رشد جنين‌ و متعلّقات‌ آن‌ با سلامت‌ مادر منافات‌ داشته‌ و علی القاعده‌ جنين‌ نيز نمی‌تواند رشد كامل‌ را در اين‌ محل‌ داشته‌ باشد، در اين‌ صورت‌ عمدتاً نظر پزشكان‌ بر توقّف‌ فوری بارداری، و حتّی جرّاحی برای خارج‌ كردن‌ محصولات‌ حاملگی نابجاست‌. لطفاً حكم‌ اين‌ كار را در صورتی كه‌ قبل‌ از چهار ماه‌ و يا بعد از آن‌، زن‌ به‌ پزشک مراجعه‌ نمايد، بيان‌ فرمایيد.

پاسخ :
هر چه‌ را دكتر متخصّص‌ و متديّن‌ صلاح‌ بداند عمل‌ كند اشكال‌ ندارد و ديه‌ هم‌ ندارد.

منبع: almazaheri.ir