چهارشنبه، 19 خرداد 1395

پرسش :

والدینی دارای فرزند دو قلو هستند، دو سؤال مطرح است : الف :کدام یک از آنها پسر بزرگ می باشد و باید نماز و روزه والدین خود را به جا آورد؟ ب : اگر هم‌زمان باشند یا تاریخ تولد آنها معلوم نباشد که کدام بزرگتر هستند، وظیفه ی آنها نسبت به قضا کردن چه می باشد؟

پاسخ :
الف : آن که اول بدنیا آمده است پسر بزرگتر می باشد و باید به وظیفه ی خود عمل نماید. ب : اگر معلوم نباشد پسر بزرگتر کدام است یعنى تاریخ تولّد پسرها درست روشن نباشد، احتیاط مستحب آن است که قضاى نماز و روزه پدر و مادر را بین خودشان قسمت کنند.

منبع: makarem.ir