چهارشنبه، 19 خرداد 1395

پرسش :

شخصی که نائب شده است در انجام نماز،آیا باید به صورت خاصی عمل را به جا آورد؟آیا می تواند مستحبات را به جا نیاورد؟

پاسخ :
کسى که اجیر براى قضاى نماز و روزه مى‏‌شود اگر طرز مخصوصى را با او شرط کنند (مثلًا بگویند نماز را باید در مسجد یا در فلان ساعت بخواند) باید به شرط عمل کند، امّا اگر شرط خاصّى با او نکنند مطابق تکلیف خود و طبق معمول انجام دهد و در مستحبّات نیز آنچه معمول است به‏ جا مى‌‏آورد و بیش از آن لازم نیست مگر شرط کنند.

منبع: makarem.ir