جمعه، 21 خرداد 1395

پرسش :

خانه ای جهت امام جماعت مسجد وقف شده است؛ اگر امام جماعت نیازی به آن خانه نداشته باشد می توان آن خانه را اجاره داد و اجاره بها را به امام جماعت داد؟

پاسخ :
چنانچه منزل براى سکونت امام جماعت مسجد ساخته شده، اجاره آن جایز نیست، اگر آن که امام جماعت از آن استفاده نکند و بلا مصرف بماند، در این صورت مى توان آن را اجاره داد و مال الاجاره آن را صرف نیازهاى مسجد کرد، و اگر امام جماعت ناچار است در جاى دیگرى خانه اجاره کند، مى توان مال الاجاره آن خانه را از این وجه پرداخت کرد، ولى در صورتى که منزل ملکى داشته باشد، مال الاجاره به او تعلّق نمى گیرد.

منبع: makarem.ir