جمعه، 21 خرداد 1395

پرسش :

همراه داشتن عین نجاست مانند خون یا نجاسات دیگری در مسجد چه حکمی دارد؟ همراه داشتن چیزی که نجس شده ولی عین نجاست را ندارد مثلا لباسی که به بول نجس شده است، چه حکمی دارد؟

پاسخ :
بردن عین نجاست مانند خون و بول در مسجد حرام است هر چند بى احترامى‏ به مسجد نباشد بنابر احتیاط واجب، مگر چیز جزیى که گاه در لباس و بدن شخص وارد شونده یا در لباس بچه‏ هاى کوچک است، امّا بردن متنجّس (چیزى که نجس شده مانند لباس و کفش نجس) در صورتى که بى ‏احترامى‏ به مسجد نباشد و سبب آلودگى مسجد نیز نشود حرام نیست.

منبع: makarem.ir