جمعه، 21 خرداد 1395

پرسش :

شخصی را در مسجدی سمت راست محراب به فاصله حدود دو متر از آن دفن نموده‌اند با توجه به اینکه نماز خواندن روبروی قبر مکروه است برای برطرف کردن این مسئله و اینکه مشکلی برای نماز گزاران پیش نیاید ولی میت وظیفه اش چیست؟

پاسخ :
در صورتی که قبل از وقف مسجد چیزی شرط نشده باشد دفن او در آنجا اشكال دارد و می توانند به طوری که آسیبی به میت نرسد اطراف را بتون بریزند و به جای دیگری منتقل کنند.

منبع: makarem.ir