جمعه، 21 خرداد 1395

پرسش :

تشکیل و برگزارى کلاس‌هاى آموزش قرآن، احکام، آموزش هنرهاى دستى ( از قبیل خیّاطى،گلدوزى ) و تشکیل کلاس‌هاى تقویت درسى در مسجد جهت جوانان، نوجوانان و نونهالان چه حکمى دارد؟

پاسخ :
آموزش قرآن و احکام در مساجد بى اشکال است و به اهداف مسجد کمک مى کند، هم چنین برگزاری کلاس های درسی نیز اشکالی ندارد ولى آموزش خیّاطى و هنرهای دستی دیگر، تنها در صورتى جایز است که از ابتداى تاسیس مسجد، کلاس‌هایی در کنار مسجد براى این کار ساخته شده باشند.

منبع: makarem.ir