شنبه، 22 خرداد 1395

پرسش :

در چه مواردی می توان با بدن یا لباس نجس نماز خواند؟

پاسخ :
در شش صورت اگر بدن یا لباس نمازگزار نجس باشد نماز او صحیح است:
1ـ در جایى که به واسطه زخم یا جراحت و دمل، لباس یا بدن به خون آلوده شده باشد.
2ـ در جایى که خون موجود در لباس کمتر از درهم باشد (درهم تقریباً به اندازه یک «بند انگشت» اشاره است).
3ـ هرگاه لباس هاى کوچک مانند جوراب و عرقچین او نجس باشد.
4ـ محمول متنجّس.
5ـ لباس زنى که پرستار بچّه است.
6ـ در جایى که ناچار است با بدن یا لباس نجس نماز بخواند. مثلا در جایى گرفتار شده که لباس او نجس است و قابل تبدیل نیست یا وقت براى تطهیر آن تنگ است در اینجا از باب ضرورت نماز در لباس نجس صحیح است.

منبع: makarem.ir