شنبه، 22 خرداد 1395

پرسش :

شخصی نایب پدر شده است که حج او را انجام دهد. اما از این که پدر حساب خمس اموالش را داده یا نه چیزی نمی داند. پدر زنده است اما چون حواس پرتی دارد نمی شود به حرف او اعتماد کرد. حال: آیا حج نایب ربطی به پرداخت خمس منوب عنه دارد یا نه؟ آیا نایب در این حج باید خمس اموال خودش را بدهد تا حجش بلا اشکال باشد؟

پاسخ :
در صورتی که احتمال می دهد پدر خمس را داده اشکالی ندارد در غیر این صورت باید خمس آن را بدهد.

منبع: makarem.ir