شنبه، 22 خرداد 1395

پرسش :

وظیفه شخصى که به اشتباه طواف را از رکن یمانى شروع، و به همان جا ختم کرده، و سپس نماز طواف را خوانده، و پس از آن متوجّه خطایش شده چیست؟ چنانچه در وسط طواف متوجّه اشتباهش گردد، و طوافش را به حجر الاسود ختم کند، آیا مقدار اضافى براى طواف ضرر دارد؟

پاسخ :
طواف و نماز آن را باید اعاده کند، و اعاده در صورت دوّم احتیاط است.

منبع: makarem.ir