شنبه، 22 خرداد 1395

پرسش :

طبق فتواى حضرتعالى، محرم از منزل خود در مکّه تا مسجد الحرام مى تواند از ماشین سقف دار استفاده کند. آیا کسانى که در مسجد الحرام براى حج احرام مى بندند نیز مى توانند در مکّه زیر سقف بروند؟

پاسخ :
در شهر مانعى ندارد; هر چند در حال حرکت به سوى عرفات باشد، ولى هنگامى که به خارج شهر رسید سایبان جایز نیست; مگر این که شب باشد.

منبع: makarem.ir