يکشنبه، 23 خرداد 1395

پرسش :

در حج و در حال احرام بوییدن گیاه یا میوه‌ی خوشبو و همچنین استفاده از ادویه جات در غذا چه حکمی دارد ؟

پاسخ :
گیاهان خوشبو و میوه‌جات خوشبو و غذاهایى که به وسیله آنها خوشبو مى‌شود بوییدن و خوردن آنها اشکالى ندارد، و همچنین اگر در خمیر دندان‌ها و مانند آن به کار رود. آنچه بر مُحرم ممنوع است عطریات است. هر چند بهتر آن است که از هر چیز خوشبو در حال احرام پرهیز کنند.

منبع: makarem.ir