يکشنبه، 23 خرداد 1395

پرسش :

من وقتی مُحرم بودم چون دست‌هایم کثیف شده بود اول با مایع دستشویی دست‌هایم را شستم بعد دست‌هایم را بو کردم که ببینم مایع دستشویی بو دارد یا نه که متوجه شدم بو دارد. استغفار کردم و بقیه اعمالم را انجام دادم.می خواستم بدانم حکم این کار من چیست؟

پاسخ :
با توجه به این‌که از این موضوع خبر نداشته اید ضرری به حج و احرام شما نمی زند.

منبع: makarem.ir