يکشنبه، 23 خرداد 1395

پرسش :

افرادی که امسال از استان فارس به حج تمتع مشرف می شوند مدینه بعد هستند و از شیراز مستقیما به جده می روند و از آنجا به مسجد جحفه و در آنجا محرم می شوند.آیا این امکان وجود دارد که افراد در شیراز غسل احرام کنند و سپس لباس عادی (نه لباس احرام) بپوشند وآیا پوشیدن لباسی غیر از لباس احرام برای خانم ها بعد از غسل ،غسل احرام را باطل می کند؟ آقایان چطور؟

پاسخ :
1 و 2ـ با توجه به این امر که غسل احرام مستحب است آقایان می توانند قبلا غسل احرام کنند ولی اگر لباس عادی بپوشند سزاوار است در صورت امکان غسل احرام را اعاده کنند ولی برای خانم ها مشکلی ایجاد نمی شود.

منبع: makarem.ir