يکشنبه، 23 خرداد 1395

پرسش :

شخصى مشغول نماز طواف بود که طواف کنندگان او را حرکت دادند. پس از استقرار ذکرى را که در حال حرکت خوانده بود تکرار کرد، ولى دوباره او را حرکت دادند، او نیز ذکر را تکرار کرد. آیا نمازش صحیح است؟

پاسخ :
اگر طورى حرکت داده اند که استقرار او از بین رفته، تکرار ذکر مانعى ندارد; در غیر این صورت، تنها به قصد احتیاط تکرار کند، به شرط آن که از روى وسواس نباشد.

منبع: makarem.ir