يکشنبه، 23 خرداد 1395

پرسش :

خانمى براى عمره تمتّع مُحرم شده، و پس از ورود به مکّه و انجام طواف، و قبل ازبجا آوردن نماز طواف، حائض گردیده است. وظیفه اش چیست؟

پاسخ :
اگر وقت وسعت دارد (یعنى تا قبل از عزیمت به عرفات پاک مى شود) صبر مى کند تا پاک شود و نماز طواف را بخواند، و پس از آن بقیّه اعمال را بجا آورد، و چنانچه وقت تنگ است، سعى و تقصیر عمره تمتّع را انجام مى دهد، سپس براى حجّ تمتّع مُحرم مى شود، و احتیاط آن است که پس از بازگشت از عرفات و منى، و قبل از بجا آوردن اعمال مکّه، نماز طواف گذشته را بخواند، سپس اعمال مکّه را بجا آورد.

منبع: makarem.ir