سه‌شنبه، 25 خرداد 1395

پرسش :

یکى از مقلّدین حضرت عالى در عدد دورهاى سعى شک مى کند، و با حال تردید به سعى خود ادامه داده، در عین حال فکر مى کند تا عدد صحیح را به دست آورد. پس از طىّ حدود صد متر، یا یک دور، یقین به عدد صحیح پیدا نموده، بقیّه سعى را انجام مى دهد. آیا سعى او صحیح است؟

پاسخ :
آرى سعى او صحیح است; مشروط بر این که در حال شکّ و تردید به امید روشن شدن واقع مساله سعى را ادامه دهد.

منبع: makarem.ir