سه‌شنبه، 25 خرداد 1395

پرسش :

شخصى با احرام عمره مفرده وارد مکّه شده، و تمام اعمال عمره را انجام مى دهد; امّا به جاى تقصیر چند تار موى سرش را مى کند، و با تصوّر این که از احرام خارج شده، به میقات باز مى گردد، و براى عمره تمتّع محرم مى شود، و تمام اعمال عمره تمتّع را بجا مى آورد. اکنون وظیفه اش چیست؟

پاسخ :
کندن مو براى تقصیر کافى نیست. بنابراین، عمره تمتّع او صحیح نیست، مگر این که قبل از احرامِ عمره تمتّع، با تقصیر صحیح از احرام عمره مفرده خارج شود.

منبع: makarem.ir