سه‌شنبه، 25 خرداد 1395

پرسش :

اگر شخصى در عمره مفرده تقصیر را از روى جهل یا فراموشى بجا نیاورد، و طواف نساء را نیز ترک کند، و سپس به مسجد شجره برود، و براى عمره تمتّع محرم شود، و پس از انجام عمره تمتّع متوجّه گردد، تکلیف این شخص در دو فرض داشتن وقت کافى براى انجام دوباره عمره تمتّع و عدم آن چیست؟

پاسخ :
در فرض مساله چنانچه عمره مفرده را در ماه‌هاى حج بجا آورده، و مى خواهد حج مستحبى انجام دهد، مى تواند به عمره تمتّع عدول کند، چه وقت براى اعاده عمره تمتّع داشته باشد یا نه، ولى اگر حجّ واجب باشد بنابر احتیاط کافى نیست، و باید پس از تقصیر صحیح به میقات بازگردد، و مجدّداً براى عمره تمتّع محرم شود.

منبع: makarem.ir