سه‌شنبه، 25 خرداد 1395

پرسش :

بعضى از فقها مى گویند: «خدمه اى که مى خواهند از مکّه خارج شوند، اگر فقط به جدّه بروند براى ورود مجدّد به مکّه لازم نیست محرم شوند، ولى اگر به مدینه بروند، براى ورود مجدّد به مکّه باید دوباره در مسجد شجره محرم شده، و با احرام وارد مکّه شوند» نظر حضرتعالى چیست؟

پاسخ :
اگر بازگشت او در همان ماه قمرى باشد که خارج شده، احرام مجدّد لازم نیست، و اگر در ماه بعد بوده، باید مجدّداً محرم شود و اعمال را بجا آورد.

منبع: makarem.ir