سه‌شنبه، 25 خرداد 1395

پرسش :

شخصى در حج بعد از رمى جمره در روز عید قربان، با ایران تماس گرفته و سفارش قربانى را داده و بعد از مدّتى تقصیر کرده، ولى در تماس مجدّد با ایران متوجه شده که تقصیر او چند ساعتى قبل از قربانى بوده است. وظیفه چنین شخصى چیست؟

پاسخ :
عدم ترتیب در اینجا مشکل ساز نیست، بلکه حتى اگر تعمّد داشته فقط کار خلافى انجام داده است.

منبع: makarem.ir