سه‌شنبه، 25 خرداد 1395

پرسش :

اینجانب امسال دختر هفت ساله خود را در حج عمره محرم کردم، بعد از بازگشت به ایران متوجه شدم که وضویش اشتباه بوده است. حکم او چیست؟ آیا در این مدت که در ایران بوده باید از محرمات احرام خودداری می کرده است و کفاره مترتب بر آن است؟

پاسخ :
کفاره ای ندارد ولی سفارش کنید یکی از کسانی که مشرف به زیارت خانه خدا می شوند دو طواف و نماز طواف برای او بجا آورند (طواف و نماز عمره و طواف و نماز نساء)

منبع: makarem.ir