چهارشنبه، 26 خرداد 1395

پرسش :

من مجرد هستم و 28 سال سن دارم. امسال شرایطی برایم پیش به وجود آمده که امکان تشرف به حج تمتع را نصیبم می کند ولی مخارج آن بالغ بر سه میلیون تومان است و بنده باید مقداری از آن را وام بگیرم. آیا با توجه به این شرایط و اینکه شاید دیگر چنین فرصتی پیش نیاید، آیا من میتوام به حج مشرف شوم؟ آیا بهتر است ازدواج کنم یا به حج مشرف شوم؟ (البته هنوز شخص خاصی برای ازدواج وجود ندارد و شاید تا سال آینده هم پیدا نشود).

پاسخ :
در صورتی‌که محلی برای پرداختن آن وام داشته باشید و ازدواج ضرورت فوری نداشته باشد می توانید به مکه بروید و حجه الاسلام شما محسوب می شود.

منبع: makarem.ir