پنجشنبه، 27 خرداد 1395

پرسش :

اگر روزه دار از روی اشتباه و فراموشی یکی از کارهایی که روزه را باطل می‌کند انجام بده و چون فکر می‌کرده روزه اش باطل شده دومرتبه یکی دیگه از کارهای باطل کننده روزه رو مرتکب بشه تکلیفش چیه؟

پاسخ :
اگر روزه دار سهواً یکى از کارهایى که روزه را باطل مى کند انجام دهد و بعد به گمان این که روزه اش باطل شده دوباره یکى از آنها را عمداً به جا آورد روزه اش باطل نمى شود، ولى احتیاط واجب قضاى آن است.

منبع: makarem.ir