شنبه، 29 خرداد 1395

پرسش :

اگر فروشنده 1 کیلو گندم سالم را به 3 کیلو گندم ناسالم معاوضه کند (بفروشد) ربا محسوب می‌شود. اما اگر قیمت یک کیلو گندم سالم دقیقا با قیمت سه کیلو گندم معیوب برابر باشد (یعنی مثلا یک کیلو گندم سالم 300تومان قیمت داشته باشد و 3 کیلو گندم ناسالم نیز 300 تومان قیمت داشته باشد)، آیا در این‌صورت اگر فروشنده و خریدار این گندم‌ها را با هم معاوضه کنند ربا محسوب می شود یا خیر؟

پاسخ :
در مورد گندم در هر صورت ربا محسوب می شود خواه قیمت مساوی باشد یا نباشد.

منبع: makarem.ir