شنبه، 29 خرداد 1395

پرسش :

اگر کسى بنابر این که زمینى فلان مقدار مساحت دارد آن را بفروشد و پس از معامله مشترى متوجّه شود که مساحت این زمین کمتر است، آیا کلّ معامله باطل است یا مشترى مى تواند به میزانى که کمتر است مقدارى از ثمن را از فروشنده بگیرد؟

پاسخ :
معامله نسبت به مقدار موجود صحیح است ولى اگر طرفین خبر نداشته اند هر دو خیار فسخ دارند.

منبع: makarem.ir