شنبه، 29 خرداد 1395

پرسش :

همان طور که مطّلعیم طبق نظر حضرات مراجع تقلید، حفظهم الله گوشت آبزیان و حیوانات دریایى که داراى فلس هستند حلال، و آنها که فلس ندارند حرام است. آیا مطلق استفاده از آبزیان فاقد فلس حرام است، یا براى استفاده هاى غیر خوراکى، یا در معرض استفاده غیر مسلمان قرار دادن اشکالى ندارد؟ هر چند به فروختن، یا معاوضه با چیزى، یا به عنوان حق الاختصاص به غیر، در برابر وجه نقد یا جنسى باشد. نظر حضرتعالى در این مسأله چیست؟

پاسخ :
هرگاه چنان آبزیانى را به کسانى بفروشند که خوردن آن را حلال مى دانند، یا براى مصارف غیر خوراکى بفروشند، اشکالى ندارد.

منبع: makarem.ir