شنبه، 29 خرداد 1395

پرسش :

گاهی مجالس جشن دسته‏‌جمعی از طرف اساتید یا دانشگاه کشورهای بیگانه برگزار می‏‌شود و از قبل معلوم است که مشروبات الکلی در آن مجالس وجود دارد، تکلیف شرعی دانشجویان که قصد شرکت در آن جشن را دارند چیست؟

پاسخ :
حضور در مجالسی که در آنها شراب نوشيده می‏‌شود برای هيچ‌کس جايز نيست، در اين محافل شرکت نکنيد تا بفهمند که شما به علت مسلمان بودن در مجلس شرب خمر شرکت ننموده و مشروب نمی‏‌خوريد.

منبع: رساله اجوبة الاستفتائات حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای مدظله‌العالی