شنبه، 29 خرداد 1395

پرسش :

شخصى ده ساعت از آب چاه عميقى را يك ساله اجاره داده است. مالكين بعد از شش ماه، چاه ديگرى با عمق بيشتر كنار آن چاه حفر كرده و دستگاه موتور و پمپ را از چاه اوّل برداشته و روى چاه دوّم گذاشته‌اند. اكنون از چاه دوّم دو برابر چاه قبل آب خارج مى‌شود. آيا مستأجر در شش ماه دوّم كه از آب بيشترى استفاده كرده، بايد اجاره بيشترى بدهد؟

پاسخ :
در صورتى که این کار با توافق مستاجر صورت گرفته، باید به نسبت افزایش آب، مال الاجاره نیز افزایش یابد.

منبع: makarem.ir