شنبه، 29 خرداد 1395

پرسش :

منافعی که مال را برای آن اجاره می دهند چه شرایطی باید داشته باشد؟

پاسخ :
منافعى که مال را براى آن اجاره مى‌‏دهند چند شرط دارد:
1-حلال بودن، بنابراین اجاره دادن مغازه یا ماشین براى شراب فروشى یا حمل شراب باطل است.
2- پول دادن در مقابل چنان منفعتى در نظر مردم بیهوده نباشد.
3-اگر آن مال فایده‏‌هاى مختلفى دارد باید معیّن کنند براى کدام فایده آن را اجاره مى‏‌دهند، مثلًا حیوانى که به درد سوارى و باربرى هر دو مى‏‌خورد باید معیّن کنند که اجاره آن براى کدام یک از این دو است، و اگر هر دو در نظر باشد باز باید روشن سازند.
4-باید مدّت اجاره را نیز معیّن کنند.

منبع: makarem.ir