شنبه، 29 خرداد 1395

پرسش :

در میان بعضی از مردم معمول است که طلا را اجاره می دهند. آیا این کار صحیح است؟

پاسخ :
در صورتى که عین همان طلاها را باز نگرداند اجاره مفهوم ندارد. بنابراین، راه صحیح براى آنچه معمول مى باشد، آن است که شخص خواهان اجاره، یک کیلو طلا از طلا فروش به قیمت مثلاً یک میلیون و دویست هزار تومان در ذمّه خود خریدارى کند و طلا را تحویل بگیرد و بدهى در ذمّه اوست، سپس یک کیلو طلا به صورت تحویل یک سال (سلف) به طلا فروش در مقابل یک میلیون از آنچه در ذمّه اوست را بفروشد، که در راس سال یک کیلو طلا به او بدهد و دویست هزار تومان باقیمانده در ذمّه را نیز بپردازد.

منبع: makarem.ir