يکشنبه، 30 خرداد 1395

پرسش :

آیا می شود ملکی را که موقوفه اولاد ذکور است اجاره 99 ساله نمود؟ (بشرطی که مبلغ اجاره سالیانه توسط خود اولاد ذکور تعین شود و به هنگام هر بار تغییر طبقه اولاد ذکور، امکان تجدید نظر در مبلغ اجاره باشد) و روی مبلغی که مثلاً به عنوان حق خصوصیت به اولاد ذکور فعلی برای گرفتن اجاره نامه پرداخت می‌شود در انتقال‌های بعدی اجاره نامه سود گرفت؟

پاسخ :
اجاره بدون تعیین قیمت و مدت باطل است بهترین راه آن است که آنها را طبق نظر کارشناس برای مدت سه سال به مبلغ معین اجاره دهند و بعد از پایان سه سال باز طبق نظر کارشناس برای مدت سه سال دیگر تجدید اجاره کنند.

منبع: makarem.ir