يکشنبه، 30 خرداد 1395

پرسش :

شخصى به اين جانب مقدارى پول داده است تا با پولى كه خود داشتم ماشينى خريده و ماهيانه مبلغ معيّنى به عنوان سود پول به او بدهم آيا اين كار جايز است؟ و در صورت عدم جواز راه شرعى آن چيست؟

پاسخ :
براى این که معامله صورت شرعى داشته باشد باید به این نحو عمل شود که معادل مبلغ مزبور از ماشین به صاحب پول واگذار شود سپس سهم او را از ماشین به مبلغ معیّنى اجاره‏ کنید و براى طرفین حقّ فسخ معامله در راس مدّت قرار داده شود و چنانچه معامله مزبور به همین نحو انجام شود صحیح است.

منبع: makarem.ir