يکشنبه، 30 خرداد 1395

پرسش :

کسی که خمس می دهد، اگر در وسط سال خمسی بخواهد به حج تمتع مشرف شود، آیا باید خمس پول حج را بدهد؟ دراین خصوص آیا تفاوتی می کند که پول حج را از درآمد آن سالی که در وسط آن است و هنوز نوبت محاسبه خمس آن نشده پرداخت کند یا از در آمد سال های پیش که خمس آن را پرداخت کرده است؟

پاسخ :
می تواند از در آمد همان سال خرج کند ولی بهتر است خمس آن‌را بدهد.

منبع: almazaheri.ir