يکشنبه، 30 خرداد 1395

پرسش :

یک شرکت بازرگانى با مشارکت یک شرکت تعاونى اقدام به خرید کارخانه اى از کردستان عراق کردند. این معامله بر اساس رؤیت فیلم ویدئویى، که دستگاه هاى خریدارى شده را نمایش داده بود، صورت گرفته است. آیا اصل این قرارداد شرکت صحیح بوده است؟

پاسخ :
تحویل نگرفتن جنس مانع از صحّت بیع نمى شود، مشروط بر این که قدرت بر تسلیم، ولو در زمانى که در معامله شرط کرده اند، وجود داشته باشد.

منبع: makarem.ir