يکشنبه، 30 خرداد 1395

پرسش :

آیا پرداخت پول لباس از محل پول ربوی یا حلال مخلوط با ربا باشد معامله صحیح است؟

پاسخ :
هرگاه لباسى را بخرد و بعداً با پولى که از راه قرض ربایى به دست آورده، یا از پول حلالى که مخلوط به ربا است، به صاحب لباس بدهد، چنانچه موقع خرید قصدش این بوده که از چنین پولى آن را بپردازد پوشیدن آن لباس و نماز خواندن با آن اشكال دارد و اگر موقع خرید قصدش این نبوده بعداً این قصد براى او پیدا شده، اشکال ندارد، ولى ذمّه او با مال حرام ادا نمى‌‏شود.

منبع: makarem.ir